Hoofdstraat 1 - Veghel

Afpraak maken, Click & Collect @ Janelli tijdens de lockdown

Lieve Janelli fans,

Wat vervelend dat we onze deuren alweer hebben moeten sluiten.

Wij willen jullie hierbij dan ook graag even op de hoogte brengen van onze Click & Collect regeling en afspraakmogelijkheden tijdens deze lockdown.

Alles wat u bij ons op de website of Instagram en Facebook ziet voorbij komen, kunt u bestellen en afhalen volgens de Click & Collect methode.

Wanneer u op de website  uw favoriete items bestelt, geeft aan dat u het wil afhalen en uw voorkeur van dag en tijd en wij sturen u een mailtje met hierin het tijdsbestek waarop u het kunt komen afhalen.

U kunt hiervoor ook telefonisch een afspraak maken op 06 52 88 06 40.

Voor items die u op Facebook of Instagram ziet voorbijkomen, kunt u een dm of what’s app sturen met hierin wat u graag wilt bestellen en ook dan kiezen wij samen een tijd waarop u de spullen kunt komen afhalen.

Het nummer wat u op de afbeelding ziet, is het nieuwe mobiele nummer van Janelli. Op dit nummer kunt u ons bereiken voor Whatsapp en FaceTime. U mag dan misschien nog niet in de winkel komen shoppen maar wij kunnen wel met de camera door de winkel lopen en u onze fantastische collectie tonen. Als u een FaceTime gesprek wilt, stuurt u ons dan vooraf even een berichtje ? Wij spreken dan graag een tijdstip met u af!

Woont u in een straal van 10 km rond Veghel, dan brengen wij de bestelling graag naar u thuis. Gewoon even laten weten en wij komen naar u toe.

Uiteraard bestaat er ook nog steeds de mogelijkheid het te laten opsturen. Helaas kunnen wij dit tijdens de Sale niet gratis doen onder de 100 Euro. U betaalt dan 7,50 Euro verzenkosten. Verder voorwaarden mbt het versturen en retourneren leest u in onze webshop.

Wij wensen u veel gezondheid toe en hopen u snel weer te zien !

Liefs,

Fem en Ilse