Hoofdstraat 1 - Veghel

Algemene voorwaarden mbt aankopen de winkel en de webshop

Aankopen in de winkel.

Wij gaan ervan uit dat wanneer u bij ons in de winkel uw aankoop doet, u het artikel goed heeft bevonden. Wilt u toch ruilen, dan kan dit binnen 8 dagen op vertoon van uw originele kassabon. Het artikel dient ongedragen te zijn en voorzien te zijn van de originele prijskaartjes. Wilt u iets retourneren, dat kan ook. Het artikel dient dan eveneens ongedragen te zijn en voorzien te zijn van de originele prijskaartjes. U ontvangt dan u van ons een cadeaubon. Wij geven in onze winkel geen geld terug. Dit zijn wij ook niet wettelijk verplicht aangezien u het product heeft gezien.

Sale artikelen kunnen bij ons in de winkel niet geruild, noch geretourneerd worden.

Verder vragen wij u om klachten zo snel mogelijk aan te melden, wij accepteren klachten tot 3 maanden na aankoop met uitzondering van Sale. Hierop accepteren wij geen klachten.  Klachten worden enkel vergoed als de leverancier hier ook in toestemt en de klacht erkent.

Het vermaken van kleding is gratis bij aankoop vanaf 2 stuks of 170 Euro. Bij 1 stuk hanteren wij de prijzen van de coupeur. Het vermaken dient u bij aankoop te betalen.

Zendingen en retourzendingen in de webshop.

Wij streven ernaar uw bestelling nog dezelfde dag te verzenden.  Het verzenden is gratis vanaf 100 Euro. Wij verzenden uw pakket met Post NL en mailen u dan de track & trace code. Indien u meerdere artikelen samenvoegt in 1 bestelling zullen deze uiteraard samen worden verzonden.  Indien u meerdere bestellingen plaatst, zullen deze apart worden verzonden.

Tevens bieden wij de mogelijkheid om uw bestelling af te halen in de winkel. Dit kan dan op een tijdstip wat telefonisch dient te worden afgesproken. U kunt hiervoor contact opnemen met ons tijdens onze openingstijden op 06 52 88 06 40.

 

Helaas kunnen wij u gratis retourneren niet aanbieden. U dient het artikel zelf naar ons terug te sturen.  Indien u een retour heeft, dient u dit per mail aan ons kenbaar te maken. Wij ontvangen het artikel dan graag in de originele verpakking terug; voorzien van de originele prijskaartjes en de orderbon die u bij uw pakket heeft ontvangen. Graag ontvangen wij uw retour binnen 10 dagen nadat het pakket is afgeleverd.  Het artikel dient uiteraard ongedragen te zijn. Wij dragen er dan zorg voor dat het terug te betalen aankoopbedrag nog op de dag van ontvangst van uw retour wordt teruggestort. Vergeet daarom ook niet om in de mail steeds uw naam, adres en telefoonnummer te vermelden. Retouren dienen worden aangemeld op info@janelli.nl . Bij een retour worden de verzendkosten ALTIJD ingehouden op het terug te betalen bedrag. Ongeacht of u deze zelf heeft betaald ( vanaf 100 Euro is het verzenden gratis – tot 100 Euro betaalt u zelf de verzendkosten )

U kunt het artikel ook retourneren of ruilen in de winkel. Dit eveneens na telefonisch een afspraak gemaakt te hebben. Het terugbetalen gebeurt in het geval van een retour via de webshop altijd via Mollie. U krijgt van ons in de winkel geen geld terug. Dit omdat de betaling ook via Mollie is gedaan. Ook bij een ruiling zal het verschil verrekend worden via Mollie. Dient u bij te betalen, dan gebeurt dit wel in de winkel.

Mocht u verder nog vragen hebben, kunt u contact met ons opnemen op 06 52 88 06 40. Houdt u er wel rekening mee dat wij op zondag en maandag gesloten zijn?

Wij danken u hartelijk voor het bezoeken van onze webshop en hopen u ook een keer in onze winkel aan de Hoofdstraat 1 te Veghel te mogen begroeten.

met modieuze groet,

team Janelli