Hoofdstraat 1 - Veghel

Click & Collect tijdens de lockdown

Lieve Janelli fans, Wat fijn dat we jullie vanaf morgen weer kort mogen ontvangen !

Wij willen jullie hierbij dan ook graag even op de hoogte brengen van onze Click & Collect regeling en jullie tegelijkertijd even warm maken voor onze nieuwe collectie !

Alles wat u bij ons op de website ziet voorbij komen, kunt u bestellen en afhalen volgens de Click & Collect methode. U bestelt uw favoriete items, geeft aan dat u het wil afhalen en wij sturen u een mailtje met hierin het tijdsbestek waarop u het kunt komen afhalen. U kunt hiervoor ook telefonisch een afspraak maken op 06 52 88 06 40.

Dit nummer is tevens het nieuwe mobiele nummer van Janelli. Op dit nummer kunt u ons nu ook bereiken voor Whatsapp en FaceTime. U mag dan misschien nog niet in de winkel komen shoppen maar wij kunnen wel met de camera door de winkel lopen en u onze fantastische lentecollectie tonen. Als u een FaceTime gesprek wilt, stuurt u ons dan vooraf even een berichtje ? Wij spreken dan graag een tijdstip met u af!

Nu … de nieuwe collectie … Veel zachte tinten, off white, zachtgeel, lila maar ook harde kleuren zoals fushia, zwart en hardgroen. De collecties zijn met name gericht op comfort, draagbaar- en aaibaarheid. Lange rokken, bloesjurken en high waist broeken zijn de “vrouwelijke” accenten binnen de collecties. Genoeg om je te laten verleiden !

Dus … neem een kijkje op onze “online etalage”, dit seizoen staat eigenlijk bijna alles online!

Veel liefs , Fem en Ilse

Wij zijn weer gestart met 10 Days ... mooie tijdloze, sportieve items waar je lang plezier van hebt !