Hoofdstraat 1 - Veghel

Janelli bij de introductie van de nieuwe POM Amsterdam kledinglijn .

Hallo lieve fans,

Vandaag had ik het genoegen om gast te mogen zijn bij de introductie van de nieuwe kledinglijn van POM Amsterdam in samenwerking met Katja Schuurman.

Het event vond plaats bij het mooie Meneer Nieges http://www.meniernieges.nl te Amsterdam. Een super leuke locatie meteen aan het water. Het was een stralende dag dus aan het weer en de locatie zou het niet liggen.

Maar wat werd ik blij verrast !! De zusjes POM hadden zichzelf werkelijk overtroffen deze keer. Prachtige natuurlijke materialen en bijzondere prints die vertaald werden in een zeer draagbare doch bijzondere collectie. Het aandeel van Katja Schuurman ( die in het echt overigens net zo’n spring in het veld is als op het doek 🙂 ) in de ontwikkeling van de collectie was aanzienlijk groot. Zo is er een print gemaakt naar een tafereel uit haar kindertijd en heeft zij meegedacht over de thema’s, prints en ontwerpen. De opbrengst van de stukken waarin zij een aandeel heeft, wordt voor een gedeelte geschonken aan haar goede doel : Return to sender. http://www.returntosender.

Dit project zorgt voor werkgelegenheid voor vrouwen in ontwikkelingslanden. Hierdoor krijgen zij een eigen inkomen meer meer zeggenschap in hun, vaak door mannen gedomineerde, leven. Een mooi doel dus!

Maar genoeg gepraat … tijd voor wat beeldmateriaal en hopelijk worden jullie net zo enthousiast als ik !

Oh ja … en wie niet kan wachten op deze zomercollectie tot januari 2019 … over enkele weken wordt de eerste wintercollectie van POM Amsterdam uitgeleverd !

Liefs,

Ilse