Naomi en Ilse (team Janelli) verrassen je in een omgeving waarin je jezelf kunt zijn.  Mode is immers iets persoonlijks en dat begrijpen zij als geen ander. Met een uitdagende combinatie van merken, die met heel veel zorg worden geselecteerd, richt Janelli zich op vrouwen die sportief-elegant, modieus en een tikkeltje eigenwijs zijn. De kleding -en schoenencollecties zijn volledig op elkaar afgestemd zodat u van kop tot teen gekleed de deur uit kunt gaan.

Afspraak maken mogelijk

Heeft u overdag geen tijd om te winkelen ? De dames maken ook graag in de avonduren tijd voor u vrij.  Eveneens bieden zij u de mogelijkheid om u,  indien u dit wenst, te laten adviseren door een kleurconsulente.  Alles is mogelijk. U shopt bij Janelli op maat!Wilt u uw kast opgeruimd hebben en aangevuld hebben met de juist items? Ook hierbij helpen de dames van Janelli u graag. Kwestie van de juiste persoonlijke aandacht … daar gaat het om.

Wilt u online shoppen ? Een gedeelte van onze collectie kunt u via Winkelstraat.nl aanschaffen. (klik op link)

Nieuwsgierig geworden?

Breng dan snel een bezoek aan Janelli in de Hoofdstaat 1 te Veghel en laat u aangenaam verrassen. Er staat voor u een lekker kopje koffie, een eerlijk advies en er hangt een prachtige collectie voor u klaar!           Janelli because you’re beautiful!