Hoofdstraat 1 - Veghel

Janelli goes green!

Vanaf nu heeft u als vaste Janelli fan de mogelijkheid om uw gedragen Janelli kleding bij ons in te leveren. Onder de naam “Janelli Rediscovered” zullen wij proberen deze stuks een 2e leven te geven door ze in de winkel aan te bieden aan een flink gereduceerde prijs.

Hoe werkt het?

U levert de stuks gewassen, gestreken en zonder vlekken bij ons in. Wij beoordelen deze stuks en bepalen de verkoopprijs. Indien ze worden verkocht, ontvangt u een tegoedbon voor 50% van de verkoopprijs. Deze bon kunt u bij ons inleveren op de nieuwe collectie. (deze bon kunt u niet tijdens de Sale, noch op de Janelli Rediscovered stuks inleveren)

De stuks die u inlevert, dienen bij ons gekocht te zijn en uiteraard in zeer goede staat te verkeren. De ingeleverde stuks worden in onze eigen winkel aangeboden op een speciaal hiervoor bestemde plek.

De Janelli Rediscovered collectie doet niet mee met de Sale en mag worden ingeleverd tijdens het seizoen waarin het destijds is gekocht. (zomer tijdens de zomer etc.) Op het einde van het seizoen zullen wij u vragen om de niet verkochte stuks te komen ophalen. Indien u de stuks niet ophaalt, zullen wij deze aan een goed doel geven.

Bij vragen kunt u ons uiteraard altijd bellen, mailen of loop gezellig even bij ons binnen!

Werken jullie mee aan een toffe Janelli Rediscoverd collectie?

Tot snel!

Liefs,
team Janelli